tag:blogger.com,1999:blog-4002112098202228101.post1734946098602785426..comments2024-03-26T19:35:45.185+01:00Comments on Ala piecze i gotuje: Chleb wieloziarnistyAla piecze i gotujehttp://www.blogger.com/profile/04754793441076817217noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4002112098202228101.post-50222057931762710172016-04-13T21:52:59.761+02:002016-04-13T21:52:59.761+02:00Wygląda całkiem całakiem :D
Pozdrawiam serdecznie ...Wygląda całkiem całakiem :D<br />Pozdrawiam serdecznie <br />KasiaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08732838719507483832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002112098202228101.post-56929689039473069312016-04-11T17:45:15.887+02:002016-04-11T17:45:15.887+02:00Od roku, czyli odkąd wyhodowałam swój zakwas, piek...Od roku, czyli odkąd wyhodowałam swój zakwas, piekę chlebki. Domowe są najpyszniejsze,a przy tym sprawiają wiele radości, gdy się wypiek uda:) Twój chlebuś wygląda na bardzo smakowity:)Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002112098202228101.post-25396296197205860012016-04-11T15:09:46.953+02:002016-04-11T15:09:46.953+02:00Daj około 30 g drożdży, możesz dać mąkę orkiszową,...Daj około 30 g drożdży, możesz dać mąkę orkiszową, odgazowanie ciasta to uderzenie dłonią w wyrośnięte ciasto i wtedy widzisz jak ciasto opada.Ala piecze i gotujehttps://www.blogger.com/profile/04754793441076817217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002112098202228101.post-24203722887673233722016-04-11T13:37:21.174+02:002016-04-11T13:37:21.174+02:00Super przepis! mam pytanko , jeżeli mam drożdże św...Super przepis! mam pytanko , jeżeli mam drożdże świeże ,to ile ich dać? czy mogę mąkę pszenną zamienić na orkiszową? i co to znaczy odgazować ciasto?Anonymousnoreply@blogger.com