Strony

Kontakt

Jeżeli masz do mnie jakieś pytania lub propozycję współpracy zapraszam do kontaktu.

alaaa72@gazeta.pl

10 komentarzy:

  1. Dziękuję Alu za przepis,doskonały przepis,długo go w sieci szukałam
    oczywiście ten odpowiedni,aż w końcu go mam ,dziękuję serdecznie,
    Moja mama kiedyś nam smażyła,teraz została mi tylko foremka.Po niedzieli zrobię moim dzieciom ,dzięki.Ewa

    OdpowiedzUsuń
  2. Witaj Alu, zapisalam twoj przepis na sernik z kasza manna i chcialabym go wyprobowac, jezeli jest to mozliwe. Pozdrawiam. Ewa

    OdpowiedzUsuń
  3. Pewnie, że tak. Po to dodaję przepisy by dzielić się z innymi. Jak ktoś coś zrobi z moich przepisów i mu smakuje to dla mnie duża radość i satysfakcja. pochwal się czy ci się udał i czy smakował. Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  4. Witam super ciasta ja ĺubię gotowač pieczenie to moja słaba strona,dlatego ten przepis wygląda łatwy.Dlatego pytam czy mozna dać rabarbar. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  5. a czy istnieje możliwość zamówienia u Pani gotowego tortu ?

    OdpowiedzUsuń
  6. Witaj.
    Masz super przepisy i dla tego postanowiłam zadać Ci pytanie. A mianowicie chodzi o chlebek na zakwasie. piekłam przez sześć lat i zawsze wychodził piękny o dobry, aż w pewnym momencie pomimo,że zakwas był dobry ładnie bąbelkował, chleb przestał rosnąć. Następny zakwas zrobiłam pierwszy pięknie wyrósł, kolejne znowu nie? co może być powodem?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Znawcą zakwasu nie jestem ale z tego co piszesz to może być winna mąka, temperatura przechowywania zakwasu. A także dokarmianie.

      Usuń