Krótki przewodnik obsługi urządzenia można zobaczyć pod tym linkiem https://www.youtube.com/watch?v=V4wAUVDd2ZM
Budowa i wyposażenie: Multicooker CAMRY CR 6408
- wyjmowana, wewnętrzna misa ze stali szlachetnej z ceramiczną powłoką nieprzywierającą
- cyfrowy regulator z czujnikiem dotykowym oraz pokrętłem
- przejrzysty wyświetlacz VDF
- temperatura 30-180C
- 19 predefiniowanych programów,
- funkcja opóźnionego startu
- minutnik
- możliwość gotowania na parze (ciśnienie do 70kpa)
- funkcja utrzymywania temperatury
- moc:1000W
- pojemność: 6L
- akcesoria: sitko do gotowania na parze, kubek z miarką i łyżeczka.
Multicooker CAMRY CR 6408 w kuchni zastąpi ci w kuchni patelnię, garnek, parowar, urządzenie do wypieku chleba oraz częściowo piekarnik.
Samo urządzenie ma bardzo atrakcyjny wygląd oraz nowoczesny design co sprawia, że ładnie komponuje się w kuchni.
Misa ma pojemność 6 litrów i moc 1000 W, co wystarcza na szybkie i sprawne przygotowanie posiłków dla całej rodziny.
Urządzenie ma 2 lata gwarancji.
Jak na razie po krótkim czasie użytkowania polecam to urządzenie. Na początek można korzystać z dołączonych przepisów ale też nie bać się i podejmować wyzwania.
Urządzenie dostępne jest w zasadzie dla każdego a wszystko dzięki bardzo atrakcyjnej cenie. Koszt to około 380 zł.
Świetny pomysł i fantastyczny sprzęt. Twoje potrawy są rewelacyjne, a teraz to już będzie mistrzostwo z takim pomocnikiem. Chyba mnie przekonalas do niego i zrobię sobie prezent bez okazji. Miłego gotowania
OdpowiedzUsuńFajny sprzęt z takim to wszystko w kuchhni zrobisz.
OdpowiedzUsuńCena też jest przystępna:)
Fajne urządzenie , przydatne dla każdej pani domu ;)
OdpowiedzUsuńświetny pomocnik w kuchni :) cena też całkiem przystepna jak na taki sprzęt :)
OdpowiedzUsuńWitam, mam taki sam multicooker, i powiem że jest więcej do mycia w tym urządzeniu, a nie tylko jedna część jak jest w opisie... Poza tym warto wspomnieć o uszczelce, ktòra okropnie śmierdzi, i trzeba się namęczyć żeby doprowadzić ją do stanu urzywalności... Ja po wielu pròbach wygotowywania i wyparzania samej uszczelki porwałam się na to żeby wypiec ją w piekarniku w 200 stopniach.... Szkoda że nikt nie pisze w komentarzach o takich problemach, bo moim zdaniem to ważna informacja.... Co więcej, nigdzie nie ma na ten temat nawet porad... :( Jeśli chodzi o samo urządzenie,funkcje, to daje plusa..
OdpowiedzUsuńSzczerze powiem, że jak na razie nie mam problemu z uszczelką.
UsuńNie mam takiej maszyny. Myślę jednak, że odkazić się to da bez problemu. Większy problem jeśli przeszkadza, że tworzywo śmierdzi sztucznym tworzywem - one już tak mają.
UsuńTeż mam to urządzenie w swoim domu. Nie wiem jednak, czy nadaje się ono dla początkujących osób w kuchni. Gotowanie pod ciśnieniem pobrudziło mi sufit.Trzeba wiedzieć jak ustawić urządzenie żeby nie zrobić sobie krzywdy. Jako początkujący użytkownik stwierdzam, że korzystanie z multicookera wymaga dużej wiedzy na temat przyrządzania potraw. Poza tym, nigdzie nie znalazłam odpowiedniej książki kucharskiej. Ta dołączona do multicookera, jest nie wstarczająca. Mam nadzieję, że jeszcze coś ugotuję w tym urządzeniu...
OdpowiedzUsuńMasz trochę racji faktycznie książka jest uboga i trzeba samemu kombinować i się uczyć co i jak najlepiej przygotować.
UsuńMam go od 4 lat i jestem niesamowicie zadowolona ostatnio ribilam dzemy truskawkowe z pektyna a mozna z innych owocow. Wszyscy sie zajadaja a prawie samo sie robi.
OdpowiedzUsuńPodaje przepis.
Na 2 kg owocow 1 opakowanie pektyny 1 kg cukru sok z jednej sredniej cytryny.
Odszypulkowane i umyte owoce wrzucam do misy i ustawiam na 20- 25 min na JAM . w szklance cukru mieszam pektyne. Mikserem rozdrabniam minutke owoce dosypujac pod koniec szklanke cukru z pektyna i reszte cukru. ponownie wrzucam do misy i tym razem tez na JAM ustawiam na 15 min. I gotowe. Rozlac do sloiczkow. Ja na wszelki wypadek jeszcze 20 min gotuje sloiczki...ale ostatnio odwracalam gorace do gory dnem i chwycily...niestety nie wiem czy zepsulyby sie bo juz wszystko zjedzone