Składniki:
- 0,5 słoika selera konserwowego
- 3-4 łyżki kukurydzy konserwowej
- 40 g kiełbasy wołowej z orzechem laskowym Tradycyjne Jadło
- 2 krążki ananasa z puszki
- 3-4 łyżki majonezu
- sól
- pieprz
Seler, kukurydzę i ananas odsączyć z zalewy. Seler drobniej pokroić, ananas pokroić w drobną kostkę. W naczyniu wymieszać seler, kukurydzę, ananas dodać pokrojoną w mniejsze kawałki kiełbasę i wymieszać. Dodać majonez wymieszać i ewentualnie doprawić do smaku. Włożyć na godzinę do lodówki by smaki się przegryzły.
Ale smakowicie to wygląda , może masz chęć pokazać swoje umiejętności w moim konkursi ? wystarczy wysłać przepis zajrzyj koniecznie do przed ostatniego posta . Pozdrawiam
OdpowiedzUsuń